Other languages: BZH, CAT, CYM, DE, EN, EUS FR, GAL, IT, NL

  1. Donar
  2. La nostra crida
  3. Membres
  4. Quins són els apòsits hemostàtics CELOX ?
  5. El que el Batalló d’Alliberament Internacional?
  6. La continuïtat històrica per al Socors Roig
  7. Material
  8. Facebook


Youtube, Vimeo, VidMe

Solidaritat revolucionària amb el Rojava

Solidaritat revolucionària amb el Rojava


Donar:
IBAN: CH82 0900 0000 8555 9939 2 – Comunicació : «Celox».


La nostra crida

En el cor de l’Orient Mitjà, les poblacions de Rojava es van rebel·lar contra les forces reaccionaries que oprimien la regió des de desenes d’anys. Després d’haver alliberat Rojava de Daesch, els habitants de Rojava i molts revolucionaris vinguts d’arreu per unir-s’hi, atacaren els interessos dels imperialistes americans i l’OTAN, alhora que dels règims reaccionaris i feixistes de l’Orient Mitjà, Turquia, Aràbia Saudita i d’Iran. Tots ells intervenen bombardejant i reproduint estratègies que han finalitzat en la creació de nombrosos grups islamistes com Deasch, Al Quaeda o Al Nusra, els golems que han escapat al control dels països capitalistes que els van crear.

Malgrat els atemptats mortals, els bombardejos de civils, les detencions massives de militants revolucionaris, els atacs permanents contra les guerrilles populars o les especulacions capitalistes, els enemics del poble ho tenen més que difícil per aturar la lluita d’alliberament que ha començat a les poblacions de Rojava, del Kusdistan i de tot l’Orient Mitjà i molt particularment les dones armades de Rojava que son el pitjor malson dels islamistes.

Després d’haver-se rodejat dels seus aliats habituals i històrics: USA, OTAN, Unió Europea, ONU, socials demòcrates i règims reaccionaris, Turquia ha iniciat una llarga campanya de repressió a traves de territoris kurds de Turquia, a Irak i a Síria, amb l’objectiu prioritari de trepitjar les ambicions revolucionaries dels pobles oprimits de Rojava.

Ajudem el Batalló Internacional d’alliberament , que agrupa els combatents comunistes, anarquistes i antifeixistes, vinguts a defensar Rojava dins del mateix esperit de les Brigades Internacionals de l’Espanya de 1936. Donem-li suport polític i material finançant apòsits de cura: el 60% dels ferits per arma de foc moren per hemorràgies mentre esperen ser atesos, aquests apòsits aturen les hemorràgies molt ràpidament i tenen un cost de 40$ cadascú.

Suport a la lluita per la revolució dels pobles de Rojava i d’arreu, contra els islamistes, els USA, la OTAN i els estats reaccionaris!

Combattant(e)s du Bataillon International de libération au Rojava

Combattant(e)s du Bataillon International de libération au Rojava


Membres de la campanya

Full list has moved here.

La seva organització?

De totes les despeses d’aquesta campanya (impressió de cartells, flyers, sites web..) se’n fan càrrec els organitzadors: cada euro recaptat es destinarà a Rojava.


Quins són els apòsits hemostàtics CELOX ?

Premier achat de Celox.

Premier achat de Celox.


Notre Celox au Rojava

Notre Celox au Rojava


Notre Celox au Rojava

Notre Celox au Rojava


signal-2017-03-04-124052.jpg

El CELOX es un nou producte hemostàtic d’emergències. El CELOX pot aturar hemorràgies potencialment mortals molt ràpidament. Es col·loca de manera molt fàcil, es molt segur i extremadament eficient. El CELOX salva vides. Barrejat amb la sang, el CELOX forma un gel resistent com un grumoll en menys de 30 segons. Actua independentment dels processos normals de coagulació de l’organisme. En les proves clíniques dirigides per Marina US, el CELOX ha estat l’únic producte a funcionar amb el 100% de supervivència.

La seguretat del CELOX a estat verificada segons uns models severs de classe III del marcador CE. El CELOX es compost de quitosà, catabolitzada per la lisozima, una enzim humana, en glaucosamina, sucre que es troba normalment en el cos. El CELOX es apta per tot tipus d’hemorràgies, lleus o greus, hemorràgies arterials o venoses, ferides superficials o profundes, ferides cranials, de rostre o de coll.

La introducció del CELOX dins la ferida atura la pèrdua de sang gràcies a la formació d’un grumoll a sota en forma de gel, per la unió del CELOX en la superfície dels eritròcits. Les noves versions CELOX Gauze i CELOX Gauze “Z” FOLD combinen l’acció dels grànuls hemostàtics i de la bena per a controlar la pèrdua de sang que posar directament en perill la vida del pacient.


El que el Batalló d’Alliberament Internacional?

ifblogo.png

El Batalló Internacional d’alliberament (Internacional Freedom Bataillon, IFB) es un Batalló independent composat de revolucionaris vinguts de Turquia, de Europa i d’arreu per defensar la revolució de Rojava posicionant-se com una força independent al costat dels YPG/YPJ/QSD.

Fundada el 10 de juny del 2015 per iniciativa del MLKP (Partit Comunista Marxista-Leninista de Turquia i del Kurdistan) introduint el model de les Brigades Internacionals que van defensar la revolució espanyola del 1936, s’hi han unit altres grups revolucionaris (TKPML/Tikko, MLSPB-DC, RC, TKEP/L, EMAA) comunistes i anarquistes, així com revolucionaris no afiliats que s’han agrupat en les BOG (Forces Unides d’Alliberament ). Aquests grups i persones arribats de diversos corrents polítics de l’esquerra revolucionaria: marxista, leninista, hoxhaista, maoista, anarquista, trotskista…

Des de la seva fundació, l’IFB a combatut per tots els fronts de Rojava (excepte Afrin), ajudant les forces kurdes a posar en escac i mat Daesch i altres grups islamistes actius de la regió.


La continuïtat històrica per al Socors Roig

Le SRI dans la guerre d'Espagne: à gauche des volontaires canadiens, à droite un hôpital militaire

Le SRI dans la guerre d’Espagne: à gauche des volontaires canadiens, à droite un hôpital militaire

De la mateixa manera que el compromís dels voluntaris del Batalló Internacional d’Alliberament de Rojava ens recorden l’experiència de les Brigades Internacionals d’Espanya, el ferm compromís de Socors Roig internacional (així com la secció belga) dins l’ajut al Batalló internacional segueix l’esperit de l’ajuda donada en el 1936/39 per el Socors Roig a l’Espanya republicana. El Socors Roig va finançar especialment el subministrament d’equips i personal d’ambulàncies i d’hospitals per els combatents antifeixistes.


manifestation en solidarité avec les internationalistes espagnols

manifestation en solidarité avec les internationalistes espagnols